Personeline çalışma yeri içerisinde yemek veren işletmelerde, genellikle işletme ve catering şirketi arasında tepsi başına ödenen ücretlerde karışıklıklar yaşanmaktadır.

E- Sophist Yemekhane Takip Sistemi sayesinde yemekhane turnikelerindeki hareketlerden dilediğiniz kaydı alabilirsiniz.

Kayıt edilen bilgiler sayesinde belirlediğiniz tarih aralıklarında herkesin ne kadar yemek yediğini kolay bir şekilde raporlayabilirsiniz.

Maliyet merkezi ya da departman bazında yemek sayılarını alarak departman bazında sayısal bilgilere ulaşabiliriz.

Alınabilen Raporlar

  • Tarih Arası Toplamlı Rapor: Belirlenen tarih aralığında departman kırılımlı olarak toplam kullanımların sayısal olarak gösterildiği rapor tipidir.
  • Günlük Toplamlı Rapor: Belirlenen tarih aralığında departman ve gün kırılımlı olarak toplam kullanımların sayısal olarak gösterildiği rapor tipidir.
  • Ayrıntılı Rapor: Belirlenen tarih aralığında personellerin yemekhane turnikelerindeki hareketlerinin detaylı olarak listelendiği rapor tipidir.
  • Pivot Rapor: Belirlenen tarih aralığında önceden belirlenmiş saat aralıklarındaki hareketlerin sayısal olarak listelendiği rapor tipidir.
 
 
 

Bize Ulaşın

Satış ve Destek Hattı:
0 (216) 365 55 15

Elektronik Posta Adresi:
Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

home Posta Adresi:
Yukarı Dudullu O.S.B. 1.Cad.No:29
34775-Ümraniye/İSTANBUL